HJEMMESTRIK – min nye bog

I dag udkommer min nye strikke-hæklebog HJEMMESTRIK med 50 nye opskrifter på lækre, bløde ting til dit hjem. Der er puder, pøller, tæpper, dækkeservietter, håndklæder og meget mere, som du selv kan strikke eller hækle. HJEMMESTRIK fra forlaget Rosinante fås hos din boghandler til 200 kr.

Ingen er fejlfri, og selv om der er kontrolleret på kryds og tværs, er det alligevel lykkedes for en linje at stikke af fra opskriften på Strikket ferskenfarvet pude med dobbelte snoninger på side 139.
Over de to nederste linjer mangler sætningen: Strik yderligere 5 p ret, og luk elastisk af. Hæft ender, og sy knapper.

  5 comments for “HJEMMESTRIK – min nye bog

 1. 11/04/2019 at 13:36

  Stort tillykke med udgivelsen!

 2. 22/04/2019 at 15:05

  Hej Susanne.
  Efter at være en ældre dame på snart 80 år. Må jeg erkende at pengepungen er krympet til ukendelighed, så jeg næppe får råd til at købe din flotte bog om strikkede håndklæder o.s.v.Jeg har strikket alt hvad du kan tænke dig. I skolen stod jeg altid uden for døren fordi jeg slet ikke kunne få garn og strikkepinde til at enes.Som ung mødte jeg den mand som fik rost mig når mit strikketøj lignede det ønskede..I familien er jeg den eneste som finder strikketøjet frem ved enhver lejlighed sikkert til irritation for dem som mener at min hobby er irriterende, nå skidt med det, de aner ikke hvad de går glip af. Hele denne historie er kun for at høre om jeg kan erhverve opskrifterne stykvis. Det vil hjælpe på min slunkne kassebeholdning
  Hvis du støder på stavefejl skyldes det at jeg desværre har fået en øjensygdom som gør det sværere at læse – skrive samt at dyrke mit elskede håndarbejde. Jeg har flere ting igang men vil gerne strikke nogle flotte beige eller brune dækkeservietter.

  • Susanne
   28/04/2019 at 15:06

   Kære Anni,
   Undskyld, du har måttet vente lidt på mit svar, men jeg skulle lige tænke over din kommentar og forespørgsel. Jeg har fuld forståelse for din situation, men jeg skal jo altså også leve af, at min bog bliver solgt (og det kan jeg såmænd ikke alligevel). Jeg har desværre ikke mulighed for at sælge ud af enkelt-opskrifter, men min tanke er da, at lægge nogle af opskrifterne her på bloggen, så jeg kan ikke andet end opfordre dig til at holde øje med, om der kommer noget, du kan bruge på et tidspunkt. Du kan også gøre os begge den tjeneste, at spørge efter bogen på biblioteket, for så kan det jo være, de tager den hjem – og det får jeg også lidt ud af.
   De bedste hilsner
   Susanne

 3. 02/12/2019 at 14:13

  Den ryger fluks på ønskesedlen. 🙂

  • Susanne
   02/12/2019 at 15:15

   👏👍🏼- håber du får den Sanne.
   Dbh Susanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.