Juleshopping i Marokko

Jeg ved godt, det er lidt tarveligt, men jeg har lige været en uge i Marokko, og hvis du har det ligesom mig med hensyn til det danske vintermørke, så kan det jo faktisk stadig nås at smutte en uge eller en forlænget weekend til Marrakech og købe lidt julegaver. Se bare her, hvad der kan købes! Jeg rejste med Marokko Eksperten

Om det er juleindkøb eller bare glæden ved alt det eksotiske, så er der masser at købe ind i dejlige Marrakech i Marokko, hvor der sagtens kan være 20-24 graders varme midt på dagen i december. Og ikke mindst er der lys! Jeg kunne være blevet i tre uger.
Her er blot et lille udvalg af lækkerier……

IMG_4165jul IMG_0177jul IMG_4276jul IMG_4278jul

  2 comments for “Juleshopping i Marokko

 1. Pia Axelgaard
  31/01/2018 at 06:34

  Hej Susanne.
  Vi skal til Marrakech for 1. gang her i februar, og skal bo i midten af byen i en Riad. Vi har en uge dernede, og jeg vil være meget glad for at få nogle tips af dig, men er det mon muligt at korrespondere med dig uden om bloggen? Jeg har først lige “fundet” dig, da jeg ledte efter en strikke opskrift på et babytæppe….
  Mange varme hilsner på en kold onsdag
  Pia

  • Susanne
   31/01/2018 at 09:08

   Hej Pia,
   Vi kan godt kommunikere privat, men eventuelle tip som andre kan have glæde af, vil jeg alligevel lægge på bloggen – så jeg f.eks. ikke skal svare på de samme spørgsmål flere gange. Jeg tjener jo (desværre) intet på min blog men gør det kun for hyggens skyld.
   Bh Susanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.