Skønne Klude – køb den nu!

Så udkommer min nye strikke-hæklebog Skønne Klude på forlaget Rosinante endelig. Jeg håber, at rigtig mange af jer vil købe den og få glæde af den. Køb den hos din boghandler, på filato.dk, hobbii.dk eller Saxo.

skoenneklude_9-10

Skønne Klude er den ultimative kludebog med ikke mindre end 50 opskrifter på hovedsalig kar- og vaskeklude og en hel del andre lækkerier til boligen – og alt sammen med hensyntagen til miljøet.

Skønne Klude fra forlaget Rosinante fås hos din boghandler til 199,95 kr. Det er Maria P, der har taget de dejlige fotos.

Du kan også købe den på filato.dk, hobbii.dk  eller på Saxo.

 

PS: Ingen er ufejlbarlig, og jeg er langt fra, så der har desværre indsneget sig lidt småfejl i bogen på trods af gentagne gennemtjek. I får rettelserne her:

Side 53:
Strikket ferskenrosa håndklæde med hulmønster
10.p: (1 r løs af, 3 r), 1 r, * 2 r sm, slå om, 4 r, 2 r sm, slå om, 1 r, slå om, 2 r dr sm, 4 r, slå om, 2 r dr sm, 1 r *, gentag fra * til * p ud, og slut med 4 r.

SIDE 65:
Strikket lys denimblå karklud i bladmønster
4. p: (1 r løs af, 1 r), 1 r, * slå om, 2 r dr sm, 5 r, 2 r sm, slå om, 1 r*, gentag fra * til * p ud, og slut med (1 r, 1 vr).

SIDE 151:
Strikket laksefarvet klud i små håndklædetern
3. og 4. p: 1 r løs af, 2 r, * 2 r, 2 vr *, gentag fra * til *, og slut med 2 r, 1 vr.

 

  25 comments for “Skønne Klude – køb den nu!

 1. Bettina Smith Rasmussen
  15/10/2016 at 07:05

  Hej Susanne, stort tillykke med din bog 🙂 Jeg har købt den og er meget inspireret til at den kommende vinter skal gå med at bruge dine let tilgængelige opskrifter, der er beskrevet i “Skønne klude”. De bedste hilsner fra Bettina

  • Susanne
   15/10/2016 at 08:49

   Hej Bettina,
   Tusind tak skal du have for det hele – jeg håber, du får masser af glæde af den.
   De bedste hilsner
   Susanne

 2. Brigit
  19/10/2016 at 17:45

  Hej Susanne. Jeg har kig på din nye bog.
  Men når jeg søger på den kommer der to forskellige op med forside. Denne her og den med 3 klude. Er det den samme?
  Og så vil jeg lige høre om du kan hjælpe mig med en klud, som jeg har et billede af og gerne vil hækle. Kan jeg sende det til dig?
  Vh Brigit

  • Susanne
   19/10/2016 at 20:57

   Hej Brigit
   Hvis bogen hedder Skønne Klude og er skrevet af Susanne Gustafsson er det den samme, men vi arbejdede med 2 forskellige forsider, og Saxo har brugt den “forkerte” i lang tid. Det skulle dog være rettet nu.
   Bedste hilsner
   Susanne

   • Brigit
    20/10/2016 at 19:20

    Hej igen.
    Oh ok. Så mangler Gucca vist også at skifte.
    Men den bog må jeg ha’ fat i.
    Tror du, du kan hjælpe mig, hvis jeg kan sende dig et billede af nogle klude. Mønstret kan jeg godt lide – tror det er stangmasker på en eller anden måde.
    Vh Brigit

    • Susanne
     21/10/2016 at 07:22

     Hej igen Brigit,
     Ja, Gucca mangler også at skrifte – jeg skriver til dem med det samme. MEN det er den rigtig bog, så bestil bare. Og der er flere hæklede klude i bogen i stangmaskemønstre, så prøv lige, om ikke et af dem kan friste.
     God fornøjelse.
     Susanne

 3. Dorthe lafrentz
  02/11/2016 at 20:43

  Hej Susanne er vild med dine klude og nu er jeg begyndt at strikke håndklæder. Har strikker 2 af dem fra din nye bog og er begyndt at strikke nr. 3. Jeg finder en fejl på den der hedder ferskenrosa håndklæde det er den 10. Pind( 1 r løs af, 3r), 1 r”2r SM, slå om, 4r, 2 r SM, 1 r, 2 r dr Sm, slå om, 4 r, slå om, 2dr SM , 1 r”
  det skal være (1 r løs af, 3 r), 1 r, “2r sm, slå om, 4 r 2 r sm, slå om, 1 r, slå om, 2 dr sm, 4 r, slå om, 2 r dr sm, 1 r”
  venlig hilsen dorthe lafrentz

  • Susanne
   03/11/2016 at 08:57

   Hej Dorthe,
   Jeg er glad for, at du er vild med klude og det hele i bogen, men jeg er selvfølgelig ked af, at du har fundet en fejl på trods af, at opskrifterne skulle være gennemtjekkede på kryds og tværs. Men tusind tak, for din rettelse – den vil øjeblikkelig blive offentliggjort, så alle kan få glæde af dit falkeblik.
   Jeg håber, du vil strikke mange flere klude og ting og sager fra bogen.
   Mange hilsner
   Susanne

 4. Dorthe lafrentz
  11/11/2016 at 12:10

  Hej Susanne ja så er jeg her igen , tror du tror at jeg er fejlfinder men det er jeg ikke ,har bare strikket meget fra din bog og hvis der er nye strikkere så kan de bare ikke komme videre. Der er en fejl i strikket lys denimblå karklud i bladmønster. På p nr 14 der står (1r løs af, 1 r) 1r, ” slå om, 2 r DR SM, 5r, 2 r SM, 1 r” der mangler en slå om , så pinden lyder på (1 r løs af, 1 r), 1 r ” slå om, 2 r dr sm, 5 r, 2 r sm, slå om, 1 r”gentag fra ” til ” p ud,

  • Susanne
   11/11/2016 at 15:55

   Hej Dorthe,
   Det ved jeg desværre godt – og rettelserne står nederst i indlægget om bogen. Og jeg er så fly forbandet over det – selvfølgelig over mine egne fejl, men ikke mindst over den strikkekyndige, som har fået løn for at kontrollere alle opskrifterne. Måske skal jeg bruge dig næste gang i stedet 😊
   Men dejligt, at du stadig er glad og strikker videre – ingen er fejlfri og jeg er det langfra.
   Bedste hilsner
   Susanne

   • Dorthe lafrentz
    12/11/2016 at 09:00

    Du kan bare komme an, strikker rigtigt meget, og du har ret ingen er fejlfrie👍💐vh dorthe

    • Susanne
     12/11/2016 at 11:53

     Hæ hæ – pas på, hvad du lover 🤓

 5. Jeanny
  17/12/2016 at 09:47

  Hej Susanne
  Er vild med din bog og den har fået mig til at strikke igen efter en pause på 15 år.
  Er gået i gang med det mintgrønne håndklæde,men jeg kan ikke få pind 10 til at passe med mønsteret.
  Jeg tæller og tæller,men det passer ikke…er der mon en fejl?

  • Susanne
   17/12/2016 at 11:21

   Kære Jeanny,
   Nu har jeg lige tjekket mønsteret igennem endnu en gang, og selve mønsterbeskrivelsen er helt korrekt, du skal bare afslutte pinden, så mønsteret er logisk og spejlvendt i forhold til starten af pinden. Jeg kan godt se, der er lidt for meget forklaring i slutningen af pinden – somme tider kan man være så grundig, at det forvirrer mere end hjælper ;o)).
   Jeg håber, det lykkes for dig nu, for det er jo lidt fint det lille håndklæde.
   Bedste hilsner og rigtig god jul
   Susanne

 6. Helene
  02/01/2017 at 19:52

  Hej. Vil lige sige at det er fedt at du har skrevet fejlene, så man kan komme videre. Men du har her på siden foroven lavet en fejl i beskrivelsen af fejl 😀
  Lyseblå karklud med bladmønster : fejlen er på pind 14, ikke pind 4

  Mvh helene

  • Susanne
   03/01/2017 at 08:34

   Det har du så evigt ret i Helene – systemet (som jo altid kan få skylden for alting) havde spist 1-tallet! Tak for hjælpen – fejlen om fejlen er hermed rettet 🤓.
   Rigtig godt nytår.
   Susanne

 7. Mette
  03/02/2017 at 21:27

  Hej Susanne
  Jeg er HELT ny i det med at strikke & har kastet mig ud i dine STRIKKEDE VASKEHANDSKER på side 87. Men de volder mig problemer.
  Der står: strik 12 p rib (1vr, 1r).
  Når jeg gør det, får jeg ikke det mønster der er på billedet på side 86.
  Har nu prøvet at starte forfra 5 gange. Er ret sikker på at jeg gør som du skriver, men jeg får stadigvæk ikke det samme resultat som det viste.
  Er der en fejl i opskriften, som dit trænede øje kan se? Eller er det mon bare mig som gør et eller andet galt i processen?
  VH. Mette

  • Susanne
   04/02/2017 at 08:48

   Hej Mette,
   Det er da ærgerligt, at du bøvler med det, når du nu skal i gang!
   Øverst på vaskehandskerne er der en ribbort, og det er den, du starter med ved først at strikke 12 p rib (1 vr, 1 r). Derefter strikkes PERLESTRIK som beskrevet – altså det lidt vaflede mønster.
   Skriv igen, hvis du stadig ikke kan få det på plads – vi skal nok finde ud af det.
   Bedste hilsner
   Susanne

   • Mette
    06/02/2017 at 06:08

    Hej Susanne.
    Tak for dit svar.
    Jeg prøver igen og ser hvordan det færdige resultat bliver 🙂

 8. 29/03/2017 at 18:49

  Hej Susanne.

  Det kan være du vil læse min anbefaling af din bog.

  http://vejentilbirkin.dk/krea-bekendelser/

  Jeg nyder den i hvertfal meget

  /Annette

  • Susanne
   30/03/2017 at 07:17

   Stor tak til dig Annette for din fine anbefaling af min bog (som netop er blevet genoptrykt 👍🏼) på din blog vejentilbirkin. Det er dejligt, at du har glæde af den, og jeg kan sagtens følge dig i de små overskuelige projekter – især hvis du har små børn. Selv går jeg sjældent i hjemmestrikket – måske fordi, jeg ofte kommer til at forære det væk, men tørklæder, sjaler og alt muligt andet er jeg glad for. Og så er der jo heldigvis så mange andre, der har glæde af de opskrifter på sweatre og trøjer, jeg laver.
   Bedste hilsner
   Susanne

 9. 12/04/2017 at 17:35

  Hej Susanne
  Jeg har lige siddet med din bog og bladret den igennem flere gange. Jeg har set de fleste bøger om klude, men din bog adskiller sig væsentligt fra de andre. Den er MEGET flot sat op og der er virkelig mange lækre opskrifter. Man får lyst til at lave dem alle sammen. Jeg blev meget begejstret. Tillykke med den. JEg håber du får solgt en masse bøger 🙂
  Jeg har lyst til at sælge din bog i min webshop, som sælger bæredygtige produkter, som bl.a. indkøbsnet og gaveposer. Jeg kunne ikke finde en mailadresse så jeg kunne skrive dette i en privat besked, så derfor bliver det her.
  Vil du kontakte mig på den mailadresse jeg har indtastet i dette indlæg?
  Med venlig hilsen
  Lis Gade Liebach

  • Susanne
   17/04/2017 at 10:23

   Hej Lis,
   Jeg har jo skrevet til dig i en mere privat mail, men jeg synes nu alligevel, at andre også skal høre om din gode og miljørigtige webshop bylis.dk, så derfor svarer jeg også her med et link direkte til shoppen😊
   Bedste hilsner
   Susanne

 10. 21/04/2017 at 07:57

  Hej Susanne,

  Er det muligt at købe din bog som e-bog et sted? Jeg er stor fan af køb, betal, download, STRIK – og ikke så stor fan af at vente på posten 🙂

  De bedste hilsner,
  Gitte

  • Susanne
   21/04/2017 at 08:12

   Hej Gitte,
   Det tror jeg egentlig ikke – men måske det kommer. Den fysiske bog er i hvert fald lige blevet genoptrykt 👍🏼
   Måske kan du henvende dig til forlaget Rosinante og spørge?
   Bedste hilsner
   Susanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *