Der er, hvad der er!

Kære alle I dejlige følgere,
Det sker oftere og oftere, at jeg her på bloggen bliver spurgt om, hvordan en opskrift gøres mindre eller større eller på anden måde ændres. Men bare for at få det helt på det rene: Jeg begynder ikke at regne flere størrelser ud, end dem der oprindeligt er, eller at lave variationer over modellen. Jeg vil strække mig til at foreslå at slå færre eller flere m op eller lignende, men så rækker min hjælpsomhed ikke længere. Beklager.
Men husk lige på, at de næsten 300 opskrifter her på bloggen er ganske gratis, og at jeg ikke tjener en øre på det.
De bedste hilsner
Susanne

  7 comments for “Der er, hvad der er!

 1. 03/03/2018 at 13:29

  Hej
  Jeg takker mange gange 😜

 2. 04/03/2018 at 06:24

  Det skal du sørme ikke beklage. Det er, som du skriver, helt gratis opskrifter – både mad og strik/DIY. TAK for en dejlig og inspirerende blog!

 3. Joan nielsen
  04/03/2018 at 10:31

  Selvfølgelig skal du ikke stå til rådighed, jeg er super glad for du deler med os . Tak

 4. Eva Jørgensen
  17/03/2018 at 22:29

  Bare okay 😉
  Men dejligt at trøjen er populær 🙂

  • Eva Jørgensen
   17/03/2018 at 22:32

   Så fint, at du deler nogle af dine skønne opskrifter med os og hvor er det en fin side du har her!

 5. Tina
  01/05/2018 at 11:33

  Så godt at du siger fra, og jeg er helt enig i det du siger. Enhver garnforhandler vil helt sikkert være behjælpelig med dette. Og her er det jeg lige vil skyde en sætning ind uden at starte en debat: En “garndame” fortalte mig for mange år siden, at man kan ændre str ved at regne ud hvor mange masker opskriften øges med.F.eks hvis der står :
  246 (268) 290 kan man se at opskriften ændrer sig med 22 masker pr. str.
  Jeg skal sige, at jeg ikke har haft brug for det, så ved ikke om den holder i retten 🙂 🙂

  • Susanne
   01/05/2018 at 15:53

   Du har helt ret Tina! Tak for kommentar.
   Bh Susanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.