Grøn mad på max 30 minutter

Her er min absolutte favorit indenfor grønne kogebøger – GRØN MAD – MAX 30 Minutter af Louisa Lorang. Jeg har adskillige grønne kogebøger i forsøg på at få min kød-mand til at spise mere grønt, men den her er gået lige i ”kødet” på ham som på mig. Der er smæk på krydderierne, masser af forskellige smagsindtryk, og der er både veganer- og vegetarmad. Men her på matriklen holder vi nu af at få lidt ost eller æg med i maden, så veganere bliver vi næppe frivilligt.

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Louisa Lorang fra hun meget højgravid startede på FEMINA, hvor jeg var madredaktør. Jeg har fulgt hende lige siden, selv om både hun og jeg forlod FEMINA for flere år siden. Fordi jeg elsker hendes legende og fuldkommen ukrukkede holdning til god mad og indimellem lidt junk, for vi har begge en stor kærlighed til Kalles kaviar på tube (undskyld Louisa).
Er du bare den mindste smule glad for salater og grøntsager, er det her bogen, du skal gi’ dig selv lige nu. Se de udvalgte fotos fra bogen, og bliv sulten!
Her i huset skal vi i hvert fald gumle os igennem fra start til slut.
GRØN MAD – MAX 30 MINUTTER, Lindhardt & Ringhof, 250 kr.

Pasta a la Norma
Melanazana alla Parmigiana
One Pot Ramen
Tex Mex Shakshuka

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.