Herlige hæklenåle

Rigtig mange foretrækker at hækle, men jeg har egentlig for det meste været mere glad for at strikke, hvilket også fremgår af denne blog. Nu er jeg alligevel igen blevet lidt nysgerrig på det er hækleri, så jeg har testet 2 lækre hæklenålesæt, som begge fås til fornuftige priser hos bl.a. Filato.dk, som sender over hele landet.

Jeg indrømmer, at det rigtig sjove ved hækling er, at det er meget lettere at forme et hækletøj. Strikketøjet har til gengæld den fordel, at jeg i kan se TV, mens hænderne passer pindene.
Det er gået op for mig, at min hækleglæde måske har hængt sammen med mit stærkt begrænsede udvalg af hæklenåle, som indtil for ganske nylig har været et sært sammensurium.
Det må testes, tænkte jeg, så nu er jeg i gang med at afprøve to superlækre sæt hæklenåle på hhv. 9 og 11 stk. Jeg har endnu ikke afgjort, hvilken type, jeg foretrækker – måske er de bare lige gode. Det er også højst sandsynligt, at du foretrækker nogle helt andre, for det er jo individuelt, hvad, vores hænder synes, er rarest at holde om.
Men fortæl mig gerne om dine erfaringer.

Fælles for de 2 sæt hæklenåle, jeg tester, er, at selve nålen er i glat aluminium, mens håndtagene er ergonomisk formet og i forskelligfarvet gummi, alt efter hæklenålens tykkelse.

Drops Circus hæklenålesæt består af 9 nåle fra 2 til 6 mm, som opbevares i et handy lynlåsetui. Jeg kan godt lide det lidt flade håndtag, som ligger godt i hånden, og at nålene ikke e så lange. Pris 242 kr. for 9 stk. fra Filato.dk

Sættet på hele 11 forskellige hæklenåle fra 2 til 8 mm er sjovt nok billigere, men jeg kan godt lide det bløde gummihåndtag. Håndtagene er lidt rundere og dermed tykkere i hånden, men de er bestemt rare at arbejde med. Pris 199 kr. for 11 stk. i plastikæske til opbevaring fra Filato.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.