Sy et cool cover til din iPad

Jeg har ikke nerver til at have min iPad liggende løst i tasken og rasle rundt, så jeg bruger gerne forskellige covers til den. Det her i gråt med en lille neondetalje er en af favoritterne lige nu.

Det skal du bruge: et stykke meget kraftigt kanvas, skind eller voksdug på 30 cm x 68 cm, 2 cm velcrobånd og 10 cm neonbånd i 2 cm bredde.

Mål: 28 cm x 21 cm

Fold neonbåndet dobbelt, og stik det sammen i siderne.
Pres 1 cm sømrum om til vrangen langs stoffet/skindet/voksdugen – med en negl, hvis det er skind eller voksdug. Stik sømrummet fast hele vejen rundt i ombukkets kant. Sy den ene halvdel af velcrobåndet fast på tværs midt på retsiden ca. 5 cm fra kanten.
Fold 20,5 cm af ”stoffet” (den ende med velcrobåndet) vrang mod vrang til en kuvert. Stik det fast i siderne langs kanten, og fortsæt stikningen hele vejen rundt om ”flappen”. Fold flappen ned, og markér, hvor velcrobåndets anden halvdel skal sidde. Sy det fast på flappens vrangsiden, idet neonbåndet stikkes ind under og sys fast på samme tid.

Tip: Syr du i skind og nogle former for voksdug, dur det ikke at bruge knappenåle, der efterlader grimme huller. Brug tape eller små klemmer til at holde delene på plads i stedet.

Tip: Brug en kraftig symaskinenål, når du syr i kraftige materialer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.