Jeg er inkarneret te-drikker og er kæmpestor fan af Chaplons skønne teer. I sommervarmen kan den varme drik nu godt gi’ lidt mere sved på panden, end godt er, og så er et glas læskende iste superlækkert. En af mine yndlingssommerdrikke er den her sart lysegrønne, friske sag.
Eminent iste
(1 glas) 2 tsk. Eid Mubarak fra Chaplon
1 te-æg
friske mynteblade
citronsaft
flydende honning
isklumper
Kog vand op, og lad det afkøle til ca. 80°. Kom tebladene i te-ægget og ned i glasset, og hæld vandet over. Lad det trække til en kraftig te (isklumperne fortynder den færdige drik). Tag te-ægget op (det kan bruges en gang til). Sæt teglasset på køl, til det er helt koldt. Knus myntebladene, og kom dem i. Smag til med honning og citronsaft og nyd med masser af isterninger.