Papirjuletræer af den fineste slags

Det behøver jo ikke altid tage en krig eller kræve særligt talent at lave fin julepynt, og de her små hvide papirjuletræer er da både søde og nemme at lave. Du har sikkert allerede de ting, der skal bruges, for du skal bare bruge almindeligt printerpapir, træspyd og en saks. Og så måske sådan en lille have af mos, som jeg har brugt her til at plante dem i.

Det skal du bruge: hvidt printerpapir eller lige præcis det papir, du foretrækker, det skal bare ikke være for kraftigt, små træspyd fra dit køkken og en saks.

Klip endelig træerne ud med fri hånd, så de ikke bliver for pæne, du skal bare beregne, at de skal være langstrakte i det – se nederst i indlægget. De skal være ca. dobbelt så høje, som de er brede forneden. Træerne her er hhv. 6 x 12 cm og 14 x 28 cm. Fold det udklippede papirtræ på tværs skiftevis den ene og den anden vej – se foto. Folderne skal være 1-1½ cm brede. Klip små trekantede hak i foldernes kanter, så træerne får masser af små skæve firkantede huller. Stik forsigtigt – der skal vrikkes lidt – et træspyd igennem træets midte igennem alle lagene, og skub folderne let sammen. Værsgo! Juletræer.

juletræx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.