Spa-bad til dit luksusstrik

Vi er blevet vilde med at strikke i finere og finere garner som f.eks. silke, kashmir, mohair og alpaka, og det er fibre, som kræver lidt ekstra kærlighed og omsorg.

Hvis ikke du kender Byoms og probiotika, så er det på tide, for lige nu lancerer de det spritnye og ultra skånsomme vaskemiddel Wool & Silk, som er udviklet specielt til vores fine fibre. Byoms filosofi er, at bekæmpe dårlige bakterier med gode bakterier med så lidt kemi som overhovedet muligt. Byoms sortimentet spænder over rengøringsmidler, vaskemidler og den uundværlige Freshen Up, som både frisker syrlige sko op og bekæmper de værste ”dufte” i f.eks. sportstøj.
Nyheden Wool & Silk og den opdaterede version af klassikeren Freshen Up har en diskret duft af hvide blomster, som understreger det nedtonede strejf af luksus. Med Wool & Silk kan du vaske dit finere strik, når det er nødvendigt, og indimellem kan du skåne både miljøet og strikken ved blot at friske det op med en let douche med Freshen Up. Sammen giver de to milde makkere altså nærmest et spabad til luksusstrikken.

Byoms sælger lige nu sættet til en introduktionspris på 250 kr. (normalpris 318 kr.), og der til ca. 25 vaske med Wool & Silk og masser opfriskende ind-i-mellem-sprøjt Freshen Up. Køb direkte på Byoms, hvor du også an læse meget mere om probiotika.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.